Hakkari İl Müftüsü Okuş Köyleri Geziyor

Hakkari İl Müftüsü Okuş Köyleri Geziyor

Hakkari İl Müftüsü Okuş, Köylere Ulaşmaya Devam Ediyor: Şehit Nedim Korkmaz'ın Anısına Yapılan Camide İncelemelerde Bulundu Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş, göreve başladıktan sonra halkla iç içe olmayı ve din görevlileriyle iletişimi güçlendirmeyi hedefleyerek köy ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Geçitli, Kamışlı, Elmacık, Kaval ve Cevizdibi köylerini ziyaret eden Müftü Okuş, camileri inceledi ve vatandaşlarla görüştü.

Ziyaretlerin en önemli durağı ise 2022 yılında Irak'ın kuzeyi Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Nedim Korkmaz adına Geçitli Köyü'nde inşa edilen cami oldu.

Müftü Okuş, inşaatı yerinde inceleyerek şehidin anısını yad etti. Müftü Okuş, ayrıca gözünden ameliyat olan Geçitli Köyü Bazidan Camii İmam-Hatibi Mehmet Demir'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretleri hakkında konuşan Müftü Okuş, "Hakkari'ye yeni gelmiş olmam sebebiyle hem çevreyi tanımak, hem de hizmet kalitesini yükseltmek adına din görevlilerimiz ve halkımızla bir araya gelmek istiyorum.

Ziyaretlerimiz sırasında din görevlilerimizin özverili çalışmaları ve halkla olan ilişkileri beni oldukça memnun etti. Bazı camilerimizin tertip ve temizliği örnek gösterilebilecek düzeyde.

Bu konuda çalışan görevlilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, kısıtlı imkanlarla Kur'an kursları açan ve camilere imam evi kazandıran din görevlilerimizi de kutluyorum" dedi.

Müftü Okuş'a ziyaretlerde Müftülük Şube Müdürü Bilal Beyter eşlik etti. **Bu ziyaretlerin, Müftü Okuş'un halkla iletişimini güçlendirmesi ve din hizmetlerinin iyileştirilmesi için önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.

**.