Hatay'da Umrecilerimiz Duâlarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

umrecilerimiz duâlarla kutsal topraklara uğurlandı

Hatay İl Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile Hatay Özel 2. Umre turuyla İlimizden kutsal topraklara gidecek umreci kardeşlerimiz için İl Müftülüğümüzde uğurlama programı düzenledi.
Programa İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş KELLETAŞ, din görevlileri, umreci kardeşlerimiz ile yakınları katıldı.
Programda konuşma gerçekleştiren İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Rahmân'ın misafirleri, aziz kardeşlerim! Kutsal bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Allah’a ne kadar şükretseniz az. Yıllarca gözleri yaşlı beklediğiniz bu yolculuk sizlerin mânevî bakımdan temizlenmenize vesile olsun. Cenâb-ı Allah umrenizi ve yapacağınız tüm ibadetleri makbûl eylesin. Yapacağınız duâlarda mağdur ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizi unutmayın. dedi.
İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU'nun yapmış olduğu duânın ardından umreciler kutsal topraklara uğurlandı.