Hatay'da kur'an-ı kerim'i güzel okuma bölge finali

KUR'AN-ı KERiM'i GüZEL OKUMA BöLGE FiNALi

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA BÖLGE FİNALİ

Kur’an Kursları öğrencileri arasında düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” bölge finali İlimizde yapıldı.

İllerinde düzenlenen Kur’an Kursu öğrencileri arası “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”  il finalinde birinci olarak bölge finaline katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz bölge birincisi olabilmek yarıştı.

Erkek Öğrencilerimiz için Bölge finali Habib-i Neccar Camii’nde, kız öğrencilerimiz için ise İl Müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yarışma sonunda erkek öğrencilerimizde; Gaziantep’ten İshak MERMER birinci, Hatay’dan Ömer ÇOLAK ikinci, Adana’dan Ömer AŞÇIOĞLU üçüncü oldu.

Kız öğrencilerimiz arasında ise; Adana’dan Zeynep Ebrar GÜZEL birinci, Hatay’dan Leyla Seren KARTAL ikinci, Gaziantep’ten Ayşe Betül KARAKEİÇİLİ üçüncü oldu.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. İl Müftümüz, öğrencilerimize altın ve para ödülü vererek Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın yayınlarından kitap hediye etti.

Yarışmaya; Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan öğrencilerimiz katıldı.

Bölge finalinde birinci olan öğrencilerimiz “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” Türkiye yarı finalinde bölgemizi temsil edecekler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.