Igdir'da Gençler Camide Buluşuyor

Iğdır'da Gençler Camiyle Buluştu: "Gençliğe Değer" Projesi Gençleri Bir Araya Getirdi Iğdır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında her hafta düzenlediği cami ziyaretleri ile gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Bu hafta, Yukarı Erhacı Köyü Camii ve Merkezde bulunan Şeyh Muzaffer Camii'nde gençlerle bir araya gelindi. Cami ziyaretlerinde gençlerle itikadi, ameli ve ahlaki sohbetler gerçekleştirildi.

Gençlik Koordinatörlüğü uzmanları, milli ve manevi değerlerimiz konusunda bilgilendirici sunumlar yaparak, şuurlu ve bilinçli bir gençliğin oluşması için tavsiyelerde bulundu.

Gençlerin aklındaki sorulara cevaplar verilirken, güncel konular ve gençlik sorunları da ele alındı. Sohbetlerin ardından gençlerin katılımıyla eğitici oyunlar oynandı ve ikramlarda bulunuldu.

Etkinliklere katılan gençler, cami ziyaretleri ve sohbetlerin kendilerine faydalı olduğunu belirtirken, dini konular hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı bulduklarını dile getirdiler.

Iğdır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, bu tür etkinliklerle gençlerin dini ve sosyal hayatlarına katkı sağlamayı, onlara manevi değerler konusunda yol göstermeyi ve gençlerle iletişimi güçlendirmeyi hedefliyor.

"Gençliğe Değer" projesi ile gençlerin camilere olan ilgilerini artırmak, onları dini hayata dahil etmek ve geleceğin inanan nesillerini yetiştirmek amaçlanıyor.