Igdir'da Hatimle Teravih Kıldıranlara Başarı Belgesi Verildi

Iğdır'da Hatimle Teravih Namazını Kıldıran Hafızlar Ödüllendirildi Iğdır İl Müftülüğü, Ramazan ayında hatimle teravih namazını kıldıran görevlilerini başarı belgeleriyle ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş tarafından verilen belgeler, Müftü Mehmet Emin Demirel tarafından hafızlara takdim edildi. Müftü Demirel, törende yaptığı konuşmada, Ramazan ayında hatimle teravih namazı kılan görevlilere teşekkür ederek, "Bu yıl siz değerli hocalarımızın imametinde, Kur'an'ın rahmet ve bereketiyle dolu bir Ramazan ayı geçirdik.

Hatimle teravih namazı, maneviyatımızın zenginleşmesi, ibadetlerimizin daha da derinleşmesi için büyük bir fırsattır. Sizlerin bu ibadeti layıkıyla yerine getirmeniz, Iğdır halkının manevi hayatına büyük katkı sağlamıştır.

" dedi. Müftü Demirel ayrıca, hafızların yetişmesinde emeği geçen anne-baba ve hocalarına da teşekkürlerini iletti. "Bu güzel görevi üstlenen her bir hafızımızı tebrik ediyor, kendilerine ve ailelerine Kur'an'ın rehberliğinde hayırlı bir ömür diliyorum.

" diyen Demirel, hafızların Iğdır'da din hizmetlerinin sürdürülmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı. Ramazan ayı boyunca Iğdır'ın çeşitli camilerinde hatimle teravih namazını kıldıran hafızlar, bu anlamlı ödül ile teşvik edilmiş oldular.

Müftülük tarafından düzenlenen bu tören, hafızların emeklerinin takdir edilmesi ve din hizmetlerine verilen önemin gösterilmesi açısından büyük önem taşıyor.