Iğdır'da Müftülük Toplantısı: Yeni Atama ve İstişareler

Iğdır İl Müftülüğü'nde Ekim Ayı Toplantısı: Yeni Atama ve Hizmet İyileştirme Odaklı Iğdır İl Müftülüğü, Ekim ayı mutat toplantısını bugün Müftülük konferans salonunda gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Zahit Demirel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, müftülüğün son dönem faaliyetleri ve gelecek planları masaya yatırıldı.

Toplantıda, özellikle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından alınan yeni kararlar ele alındı ve bu kararların Iğdır'daki uygulamaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Müftü Demirel, toplantıda yaptığı konuşmada, müftülük personeliyle birlikte daha etkili ve verimli hizmetler sunmak için sürekli bir çalışma içerisinde olduklarını vurguladı.

Ayrıca, hizmetlerin kalitesini artırmak ve halkın dini ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için istişarelerin büyük önem taşıdığını belirtti.

Toplantıda, müftülüğümüze naklen atanan İl Müftü Yardımcısı İsmail Böyük'e hoş geldiniz dilekleri iletildi. Müftü Demirel, Böyük'e yeni görevinde başarılar dileyerek, Iğdır'a hizmet etmektan duyduğu mutluluk ve heyecanı dile getirdi.

Böyük ise yeni göreve başlamaktan duyduğu heyecanı ifade ederek, Iğdır halkına hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi. Toplantının ardından, müftülük personeliyle birlikte yapılacak gelecek çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantı, karşılıklı anlayış ve iş birliği içerisinde sona erdi.