Igdir'da üniversiteli Kız öğrencilerden Müftülüğe Ziyaret

0

Iğdır'da Öğrenciler Müftülüğü Ziyaret Etti: Din ve Hayat Üzerine Sohbet Iğdır'da bulunan Süreyya Sülün Hanım Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, manevi bir ziyaret gerçekleştirerek Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel'i makamında ağırladılar.

Yurt Müdiresi Zehra Artuğ, Yurt Müdür Yardımcısı Aynur Öztürk ve Manevi Danışman Melek Burkan'ın da eşlik ettiği ziyarette öğrenciler, Müftü Demirel ile din, hayat ve gençlik üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirme imkânı buldular.

Genç kızların merak ettikleri konuları sormaktan çekinmedikleri ziyaret sırasında, Müftü Demirel, öğrencilerin hayatlarındaki sorulara ve meraklarına ışık tutan bilgilendirici cevaplar verdi.

Özellikle günümüz gençliğini ilgilendiren konular, dinin günlük hayattaki yeri ve manevi değerlerin önemi üzerine detaylı açıklamalarda bulundu.

Öğrenciler ise Müftü Demirel'in samimi ve bilgilendirici yaklaşımından oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler. Ziyaretin sonunda, Müftü Demirel, öğrencilere diyanet yayınlarına ait anlamlı kitaplar hediye ederek, öğrencilerin manevi dünyalarını zenginleştirmeyi hedefledi.

Öğrenciler, bu anlamlı hediyeler için Müftü Demirel'e teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret, gençlerin din ve manevi değerler konusunda bilgi sahibi olmalarına katkı sağlamasının yanı sıra, Iğdır'da gençler ile din adamları arasında sağlıklı bir iletişim köprüsü kurulmasına da önemli bir adım olarak değerlendirildi.