İğdır İHL Öğrencileri Müftülüğü Ziyaret Etti

Genç Nesil Dini Merakını İl Müftüsü Demirel'e Soruyor İl Müftüsü Sayın **[Müftünün Adı]** ile genç neslin geleceği arasında anlamlı bir buluşma gerçekleşti.

**[Okulun Adı]** öğrencileri, **[Tarih]** tarihinde İl Müftülüğünü ziyaret ederek merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu. Ziyaret boyunca öğrenciler, Müftü Demirel'e hem mesleki hem de dini konularda sorular yönelttiler.

**[Öğrencilerin Sorduğu Sorulardan Örnekler: Din ve bilim ilişkisinin nasıl olduğunu, namazın önemini, günümüzdeki bazı dini konuların çözümünü]** Müftü Demirel ise öğrencilerin tüm sorularına sabırla ve açıklayıcı bir şekilde cevap verdi.

Gençlerin dini konulara olan ilgisi ve sorgulama yeteneği, Müftü Demirel'i oldukça etkiledi. Müftü Demirel, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, **[Öğrencilerle ilgili olumlu bir yorum]** sözleriyle onları tebrik etti.

Ziyaretin sonunda ise öğrencilere maneviyatlarını besleyecek kitaplar hediye ederek başarılarının devamını diledi. Bu ziyaret, genç neslin dini değerlere olan ilgisi ve sorgulama yeteneğiyle, din adamları arasında köprüler kurulması açısından önemli bir adım oldu.

Müftü Demirel'in öğrencilere verdiği destek ve yönlendirme, toplumun geleceği için umut vadediyor.