Iğdır Karakoyunlu'ya Yeni Müftü

Iğdır Karakoyunlu'ya Yeni Müftü

Iğdır'da Yeni İlçe Müftüsü Göreve Başladı: Muhammed Tütüncü Karakoyunlu'da Hizmete Başladı Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde yeni bir dönem başladı.

Trabzon Düzköy İlçe Vaizi olarak görev yapan Muhammed Tütüncü, Iğdır İl Müftülüğü tarafından Karakoyunlu İlçe Müftülüğüne atandı ve göreve başladı.

Tütüncü'nün göreve başlaması dolayısıyla Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, İl Müftü Yardımcısı İsmail Böyük ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Okan Coşkun, Karakoyunlu'ya giderek yeni ilçe müftüsünü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Müftü Demirel, Tütüncü'ye cübbe giydirerek yeni görevinde başarılar diledi. Demirel, Tütüncü'nün bilgi, birikim ve deneyimleriyle Karakoyunlu'ya önemli katkılar sağlayacağından emin olduğunu ifade etti.

Yeni İlçe Müftüsü Muhammed Tütüncü ise kendisine gösterilen ilgi ve güven için teşekkür ederek, görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını belirtti.

Tütüncü, Karakoyunlu halkıyla yakın çalışma içerisinde olacaklarını ve ilçenin dini ve sosyal hayatına katkı sağlayacak projeler geliştireceklerini vurguladı.

Karakoyunlu İlçe Müftülüğü'nün yeni görevlisi Muhammed Tütüncü, uzun yıllar süren dini hizmet deneyimiyle ilçedeki vatandaşların dini ihtiyaçlarını karşılamaya ve maneviyatlarını güçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütecek.

Tütüncü'nün yeni görevinde başarılar diler, Karakoyunlu halkına hayırlı olmasını temenni ederiz.