Iğdır Müftüsü Öğrencileri Sıcak Karşıladı

Iğdır Müftüsü, Selman-ı Farisi Yurdu'nda Öğrencilere Destek Olmak İçin Ziyaret Gerçekleştirdi Iğdır İl Müftüsü [Müftü Demirel'in Adı], yeni eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim hayatlarına devam etmeleri için Selman-ı Farisi Erkek Öğrenci Yurdu'nda incelemelerde bulundu.

Iğdır Üniversitesi'nde öğrenim gören erkek öğrencilerin yeni eğitim yılına başlamasıyla birlikte yurtlarına gelmeye başlamaları üzerine, yurt görevlileri öğrencileri karşılamak için stantlar kurmuştu.

Müftü Demirel, yurt görevlilerini ziyaret ederek, öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlara yardımcı olan görevlilere teşekkürlerini iletti.

Öğrencilerle de sohbet eden Müftü Demirel, onlara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi ve her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Ziyaret sırasında Müftü Demirel'e, Şube Müdürü ve Din Hizmetleri Uzmanı da eşlik etti. Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Erol Bayat ve Yurt Müdürü Halil Korhan, Müftü Demirel'i karşılayarak, yurt hakkında bilgi verdiler.

Müftü Demirel, yurtta kalan öğrencilerin manevi ihtiyaçlarını karşılamak için KYK yurtlarında hizmet veren Manevi Danışmanlık yapan hocaları da ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilere manevi destek sağlayan ve onların eğitim hayatları boyunca rehberlik eden manevi danışman hocaların önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Müftü Demirel, öğrencilere her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Bu ziyaret, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına adapte olmaları, rahat ve güvenli bir ortamda eğitim hayatlarına devam etmeleri için Müftülük tarafından gerçekleştirilen çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Iğdır İl Müftülüğü, öğrencilerin her zaman yanlarında olduğunu ve onlara her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.