Iğdır'da Manevi Destek Ziyareti: ADRB ve Danışmanlardan Hastalara Moral

il müftülüğünden mevlid-i nebi haftasında hastane ziyareti

Iğdır'da Hastalara Umudun Eli Değdi: ADRB ve Manevi Danışmanlar Ziyarette Bulundu Iğdır İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek ve Rehberlik Bürosu (ADRB) ve Manevi Danışmanlar, Iğdır Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalara moral ve motivasyon sağladı.

Hastanede yatan hastalara manevi destek sağlamak amacıyla düzenlenen ziyarette, ADRB ve Manevi Danışmanlar, hastalarla yakından ilgilenerek onların ihtiyaçlarını dinledi.

Hastaların moral ve motivasyonlarını artırmak için yapılan sohbetlerde, Kur’an-ı Kerim okundu ve dini kitaplar hediye edildi. Ziyaret, hem hastaların hem de sağlık çalışanlarının yüzünde tebessüm yarattı.

Hastalar, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek, manevi destek ve hediyelerin kendilerine umut olduğunu belirttiler. Iğdır İl Müftülüğü yetkilileri, hastalara moral ve motivasyon sağlamanın, ruhsal ve bedensel iyileşmeye katkı sağladığını ifade ederek, bu tür ziyaretleri düzenli olarak sürdüreceklerini belirttiler.

Ziyaret, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne sererken, Iğdır İl Müftülüğü'nün insan odaklı çalışmalarıyla takdir topladı.