Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Hatay Valiliğimizin Düzenlediği "cumhuriyetimizin 100.yılında Hatay" Konulu Konferansa Katıldı

il müftümüz mevlüt topçu, hatay valiliğimizin düzenlediği "cumhuriyetimizin 100.yılında hatay" konulu konferansa katıldı

Hatay Valiliği organizesinde MKÜ Konferans Salonu'nda Cumhuriyetimizin 100.Yılında Hatay konulu konferans
Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan AFYONCU, Prof.Dr. Bünyamin KOCAOĞLU ve Dr. Öğretim Üyesi Süleyman HATİPOĞLU'nun sunumlarıyla gerçekleştirildi. Konferansa Hatay Valisi Sayın Mustafa MASATLI, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer ERSEVER, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel EREN, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, İl Emniyet Müdürü Kadir GÖKCE, İl Protokolü ve çok sayıda vatandaş ile öğrenci katıldı.