Il Müftümüz Seyfullah çakır, "19. Türkiye Geneli Erkek Din Görevlileri Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" Na Samsun' U Temsilen Katılarak Türkiye Birincisi Olan Bafra Ilçe Müftülüğü Aktekke Kur'an Kursu öğreticisi

0

Samsunlu Kur'an Öğreticisi Türkiye Şampiyonu Oldu! Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, 19. Türkiye Geneli Erkek Din Görevlileri Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Bafra İlçe Müftülüğü Aktekke Kur'an Kursu Öğreticisi Bülent Bahar'ı makamında ağırladı.

Müftü Çakır, Bahar'a hediyesini takdim ederek başarılarından dolayı kendisini tebrik etti. Samsun'u temsil eden Bahar, yarışmada gösterdiği üstün performans ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yeteneğiyle tüm katılımcıları geride bırakarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Bu büyük başarı, Samsun'un dini ve kültürel değerlerine olan bağlılığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Müftü Çakır, yaptığı açıklamada Bahar'ın başarısından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bülent Hocamız, hem Samsun'umuzu hem de ülkemizi en güzel şekilde temsil etti.

Kendisi, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma konusunda büyük bir yeteneğe sahip ve bu yeteneğini bu yarışmada ortaya koyarak Türkiye'ye şampiyonluk kazandırdı.

Kendisini yürekten tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. " dedi. Bahar ise, yarışmada elde ettiği başarıdan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu başarıyı Samsun'a kazandırmak beni çok mutlu etti.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kur'an-ı Kerim'i güzel okumak, benim için büyük bir onurdur ve bu yolda devam etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

" şeklinde konuştu. Samsun'da düzenlenen tören, Kur'an-ı Kerim'in önemi ve güzel okumanın insan ruhuna olan olumlu etkisi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.