İl Müftüsü Çakmak, Defterdar Şahin'i Ziyaret Etti

Osmaniye İl Müftüsü Çakmak, Yeni Defterdar Şahin'e Hayırlı Olsun Dileğinde Bulundu Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, ilimize yeni atanan İl Defterdarı Mutlu Şahin'i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında karşılıklı hoş sohbet ve samimi bir ortamda geçen görüşmede, iki kurum arasında iş birliğinin önemi vurgulandı. İl Müftüsü Çakmak, Şahin'e Osmaniye'ye hoş geldiniz dileklerini iletmiş ve yeni görevinde başarılar dilemiştir.

"İlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. " diyen Çakmak, "İnşallah birlikte güzel işlere imza atacağız. " sözleriyle ziyaretin önemini vurguladı.

Yeni görevinin heyecanını yaşayan İl Defterdarı Mutlu Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Çakmak'a teşekkürlerini sundu.

Şahin, "Osmaniye'ye hizmet etme fırsatı bulduğum için mutluyum. İnşallah birlikte güzel işler başaracağız. " dedi. Görüşmenin ardından İl Müftüsü Çakmak ve İl Defterdarı Şahin, iki kurum arasında yapılacak iş birliği konularını ele alarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.