İl Müftüsü Okuş Şemdinli'de

İl Müftüsü Okuş Şemdinli'de

İl Müftüsü Okuş, Şemdinli'de Din Görevlisi ve Vatandaşlarla Buluştu Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş, Şemdinli ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında din görevlileri, vatandaşlar ve yetkililerle bir araya geldi.

Ziyaret programı, İlçe Müftülüğüne gerçekleştirilen bir ziyaretle başladı. Müftü Okuş, İlçe Müftüsü Adem Karaca'dan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı ve kendisinin kaleme aldığı "Geride Kalanlar" isimli kitabını hediye etti.

Daha sonra Ulu Cami'inde düzenlenen personel toplantısına katılan Müftü Okuş, din görevlisi olmanın getirdiği sorumlulukları ve vatandaşların güvenini kazanacak faaliyetlerin önemini vurguladı.

Toplantı sonrasında ise esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Müftü Okuş, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ve Belediye Başkanı Fahri Şakar'ı makamlarında ziyaret ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Ziyaret sırasında kendisinin kaleme aldığı "Geride Kalanlar" isimli kitabı hediye etti. Müftü Okuş, ziyaret programı kapsamında Seyit Taha ve Hz. Ali Erkek ile Hz. Aişe Kız Yatılı Kur'an Kurslarını da ziyaret etti.

Öğreticiler ve öğrencilerle bir araya gelen Müftü Okuş, sorunlarını dinleyip kursların başarısı için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İlçede faaliyet gösteren Minik Eller, Hz. Ali ve Karşıyaka Mahallesi 4-6 yaş Kur'an Kurslarındaki öğrencilerle birebir ilgilenerek onlarla şakalaştı.

Öğreticilerin sorunlarını dinledi ve onlara yardımcı olmaya çalıştı. Ziyaret programının son ayağında ise İlçeye bağlı Çalışkanlar, Günyazı ve Korgan köylerinde inşaatları devam eden Kur'an Kurslarını inceleyen Müftü Okuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kursların bir an önce hizmete açılması için gerekli adımların atılmasını istedi.

Şemdinli İlçe Müftüsü Adem Karaca ve İl Müftülüğü Şube Müdürü Bilal Beyter'in eşlik ettiği ziyaretin ardından İl Müftüsü Okuş, Şemdinli'den ayrıldı.