Isparta'da şehidimiz Onur çapan Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehidimiz onur çapan son yolculuğuna uğurlandı

 

 

Şehidimiz Onur Çapan Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

11 Eylül tarihinde Zeytindalı Harekât Bölgesinde gerçekleşen silah kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, bugün düzenlenen törenle Isparta’da ebediyete uğurlandı.

 

Öğlen saatlerinde askeri uçakla Isparta’ya getirilen şehidimizin naaşı başta ailesi olmak üzere Vali Aydın Baruş, il protokolü ve vatandaşlar tarafından Süleyman Demirel Havalimanı’nda karşılandı.

 

Ardından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na getirilen şehit Çapan için burada cenaze töreni düzenledi. Buradaki törende İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından helallik alınarak cenaze namazı kıldırıldı. Namaz sonrasında şehidimizin naaşı, silah arkadaşlarının omuzunda top arabasına konularak Garnizon Şehitliği’ne götürüldü.

 

Aziz Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, burada dualar ve gözyaşları içinde ebedi istirahatgahına defnedildi.

 

 

Törene başta şehidimizin ailesi olmak üzere Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Isparta Valisi Aydın Baruş, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Müftüsü Muharrem Biçer, adli, mülki ve askeri erkan, siyasi parti, STK, iş ve meslek odası temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.