Isparta'da şehrin Kalbi Camilerde Buluştuk!

Isparta'da Camiler Şehitler ve Mazlumlar İçin Bir Araya Geldi! Isparta'da 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz, Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız" programı, şehrin manevi atmosferini yoğun bir şekilde hissettirdi.

5 Ekim Cumartesi akşamı, Peygamber (Kavaklı) Camii'nde yatsı namazıyla başlayan program, şehrin her kesiminden vatandaşları bir araya getirdi.

İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet, Şube Müdürü Mustafa Güner, manevi danışmanlar, gençler ve vatandaşlar, caminin huzurlu atmosferinde buluştular.

Yatsı namazının ardından yapılan aşr-ı şerif, tesbihat, zikir ve salavatlar, kalpleri huzurla doldurdu. İl Müftü Yardımcısı Böğet'in, günün anlam ve önemine binaen yaptığı anlamlı sohbeti ise katılımcılara derin bir manevi his yaşattı.

Program, şehitlerimiz ve mazlumlar için edilen dualarla sona erdi. Duaların ardından misafirlere ikramlar sunuldu. Bu anlamlı program, camilerin sadece ibadet mekanları değil, aynı zamanda toplumsal birlikteliğin, manevi huzurun ve duanın merkezi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Isparta halkı, şehitlerimize ve mazlumlara olan duasıyla, birlik ve beraberlik mesajını bir kez daha tüm dünyaya duyurdu.