Isparta'da Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

vekalet yoluyla kurban tanıtım toplantısı düzenlendi

Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi işbirliğiyle Türkiye Diyanet Vakfı 2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

06 Haziran Salı günü Isparta Müftülüğünde düzenlenen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mustafa Acar, İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri, il ve ilçe din görevlileri katıldı.

Başkanlık Vaizi Mustafa Acar; “Türkiye ve diğer ülkelerde düzenlenen vekaletle kurban organizasyonunda ülkemizin tüm müftülüklerinde canhıraş bir çabanın olduğunu görüyoruz. Biz de verdiğimiz sayılarla her yıl bir o kadar artırarak insanlara kurban etlerini ulaştırma çabası içerisindeyiz. Isparta’nın bu konuda ciddi bir uğraş gösterdiğinin farkındayız. Elbette bunun karşılığı ahirette Rabbimizden gelecektir inşallah” şeklinde konuştu.

Program TDV ve Kurban tanıtım filmlerinin izlenmesiyle sona erdi.