İstanbul'da Engelli Bireyler Arası Hadis-i şerif Ezberleme Yarışması

engelli bireyler arası hadis-i şerif ezberleme yarışması

İstanbul Müftülüğü tarafından düzenlenen engelli bireylere yönelik olarak Hadis-i Şerif ezberleme yarışmasına başvurular başladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, engellilik konusundaki toplumsal bilinç ve farkındalığı artırmak, özellikle genç engelli bireylerin Başkanlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde istifade edebilmelerine, dini değerlerin eşliğinde moral ve motivasyonlarını artırarak hayata daha aktif katılabilmelerine destek olmak amacıyla 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ülkemiz genelinde 12-20 yaş aralığındaki engelli bireyler arasında ödüllü hadis-i şerif ezberleme yarışması düzenliyor.
Yarışmaya başvurular 26.09.2023-10.10.2023 tarihleri arasında tüm il ve ilçe müftülüklerine yapılacaktır.
Yarışmada ezberlenecek Hadis-i Şerif metinleri ile yarışma şartnamesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Yarışma detayları ve ezberlenecek Hadis-i Şerifler için tıklayınız.