İzmir'de Gençlerle Farkındalık Söyleşisi
gençlerle farkındalık söyleşisi
İl Müftümüz, Üniversitesi öğrencilerine yönelik Gençlerle Farkındalık konulu söyleşiye katıldı.
İl Müftümüz Salih Sezik, Ege Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilere seslendi.
Kur'an ve sünnet ışığında ahlaki erdemlerin önemini gençlerle paylaşan Sezik, hayatın en verimli dönemi olan gençlik yıllarının iyi değerlendirilmesi ve ahlak eksenli bir hayat sürdürülmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiğini belirterek, “Bir takım zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, insanları manevi değerlerimizden uzaklaştırmaktadır. Geleceğimizi ve evlatlarımızı her türlü yanlıştan koruyabilmek için el ele vermeli, ailelerle ve eğitimcilerimizle koordineli bir şekilde çalışmalıyız.” dedi.
Program sonunda Ege Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Dumlu tarafından, İl Müftümüz Salih Sezik’e plaket takdim edildi.
Programa Ege Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Dumlu, Öğretim Görevlisi Osman Bostancı ve öğrenciler katıldı.