İzmir'de Il Müftüsü Ismail Fakirullahoğlu Veda Ziyaretlerinde Bulundu.

il müftüsü ismail fakirullahoğlu veda ziyaretlerinde bulundu.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu veda ziyaretlerinde bulundu.

Hakkari İl Müftüsü iken, Erzincan İl Müftülüğüne naklen tayin edilen İsmail Fakirullahoğlu resmi kurumlar ile Sivil Toplum Kuruluşlarına veda ziyaretinde bulundu.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in makamına gelerek ziyaretlerine başlayan İl Müftüsü Fakirullahoğlu, görev süresi içerisinde yaptığı dini ve hayri hizmetler nedeniyle başarı belgesi ile taltif edildi.

Akabinde vali yardımcıları, Furkan Berber, Abdulkadir Işık, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ile Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Sekreteri Buğra Karadağ’ı makamlarında ziyaret ederek, bugüne kadar İl Müftülüğünce yapılan hizmetlere olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali yardımcıları da İl Müftüsü Fakirullahoğlu’na Hakkari’ye olan maddi ve manevi hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde de aynı başarılı hizmetlerini devam ettirmesi temennisinde bulundular.

Daha sonra yerel basın kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Müftü Fakirullahoğlu, “Hakkari’yi ve Hakkari halkını çok sevdim. Burada gitmediğim ve görmediğim yer kalmadı. Çok güzel dostluklar edindim. Nereye gidersem gideyim burada gördüğüm samimi dostluğu unutamam. İl Valisi Ali Çelik ile çalıştığım için de ayrıca kendimi çok şanslı gördüm. Hacı Sait Camii inşaatı hızla devam ediyor. Biran önce ibadete açılması için destek olmaya devam edeceğim. Bizler devlet memuruyuz, nerede ihtiyaç duyulursa orada oluruz. Hakkâri’yi ve güzel insanlarını her daim hatırlamaya devam edeceğim.” ifadelerinde bulundu.

Yerel basın kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluş yetkilileri de yaptığı hizmetler ve Hakkari iline yaptığı maddi ve manevi katkılar nedeniyle Müftü Fakirullahoğlu’na teşekkür edip, yeni görev yerinde başarılar dilediler.