Jandarma Komutanından Müftüye Ziyaret

Osmaniye'de Jandarma ve Din Görevlileri Arasında Kardeşlik Ziyareti Osmaniye İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şener Kaytez, "Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Ali Çakmak'ı ziyaret ederek, sıcak bir kardeşlik buluşmasına imza attı.

Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. Jandarma Komutanı Kaytez, İl Müftüsü Çakmak'ı haftası dolayısıyla kutlayarak, kendisine hediyeler takdim etti.

İl Müftüsü Çakmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Jandarma Komutanı Kaytez'e teşekkürlerini iletti. Çakmak, "Jandarma ve din görevlileri, toplumun huzur ve güvenliği için el ele çalışıyor.

Bu tür ziyaretler, iki kurum arasında mevcut güçlü bağları daha da pekiştirmek adına oldukça anlamlı" dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Jandarma Komutanı Kaytez ve İl Müftüsü Çakmak, toplumun huzur ve refahı için iş birliklerinin devam edeceğini vurguladı.