Kahramanmaras'da Akduman: Halkımızın Vakfımıza Olan Güveni Her Geçen Gün Artmaktadır

akduman: halkımızın vakfımıza olan güveni her geçen gün artmaktadır

AKDUMAN: HALKIMIZIN VAKFIMIZA OLAN GÜVENİ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR

 

Vekaleten Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur'an Kursları Etkinlik ve Verimliliği Arttırma toplantısı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkez’inde, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman’ın katılımları ile gerçekleştirildi

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın Açılış konuşmasıyla devam etti. Müftü Kotan Kurban bağışlarının ve yaz Kur’an Kurslarımızın önemi değindi.

 

Ardından Daire Başkanı Akduman konuşarak “ Halkımız vakfımıza olan güveni her geçen gün artmaktadır. Bu çalışmaların bu denli büyüye bilmesi halkımızın daima mazlumun yanında, zalimin karşısında olmasının ve siz değerli din görevlilerimizin emekleri sayesinde olmaktadır. Sayın Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın dediği gibi her Din Görevlisinden en az 10 bağış ile geçtiğimiz yıl rekor sayıda toplanan kurban bağışlarımızın üstüne çıkmayı hedefliyoruz.” dedi. Yaz Kur’an Kurslarımızın önemine de değinen Daire Başkanı Akduman “Yaz Kur’an Kurslarımıza gelen talebelerimize, sadece Kur’an okumayı öğreterek değil, kendi yaşantımız ve davranışlarımız ile örnek olarak müslüman bilinci ve ahlakı öğretmeninde gayretinde olalım.” dedi.

 

Programa ilçe müftüleri, müftülük çalışanları ve din görevlileri katılım gösterdi.