Kahramanmaras'da Engelli Vatandaşlarımız Ile Erzurumluoğlu Cami'inde Buluşuyoruz.

Cami ve Din Görevlileri Haftası'nda Engelli Vatandaşlarımızla Bir Araya Geliyoruz: Erzurumluoğlu Cami'nde Özel Bir Program **Erzurum**, **(Tarih)** - Her yıl Ekim ayının ikinci haftası kutlanan "Cami ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle bu yıl Erzurumluoğlu Cami'nde özel bir etkinlik düzenleniyor.

Etkinlik, toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla, engelli vatandaşlarımızın da dahil olduğu bir buluşma atmosferi yaratmayı amaçlıyor.

**Erzurumluoğlu Cami**, haftanın önemine binaen, engelli vatandaşlarımızı ağırlayacak ve onlarla birlikte unutulmaz bir gün geçirecek. Cami bahçesinde düzenlenecek etkinlikte, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış çeşitli aktiviteler yer alacak.

Etkinlik programı, **(Saat)**'te başlayan **(Etkinlik Açıklaması)** ile başlayacak. Ardından, **(Etkinlik Açıklaması)** gibi çeşitli aktiviteler ve **(Etkinlik Açıklaması)** ile devam edecek.

**(Saat)**'te gerçekleşecek **(Etkinlik Açıklaması)** etkinlik programını sonlandıracak. Cami ve din görevlileri haftası, ibadethanelerin toplum hayatındaki önemini vurgulamanın yanı sıra, din görevlilerinin toplumsal sorumluluklarını hatırlatmayı hedefliyor.

Bu özel hafta, engelli vatandaşlarımızın da bu önemli günün bir parçası olmasını sağlamak ve onlarla birlikte birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek için önemli bir fırsat sunuyor.

Erzurumluoğlu Cami ve ilgili kurumlar, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin bu özel etkinliğe katılımını bekliyor.