Kahramanmaras'da Haydar Aliyev Ilkokulu'nun Açılışı Gerçekleştirildi

haydar aliyev ilkokulu'nun açılışı gerçekleştirildi

Haydar Aliyev İlkokulu’nun Açılışı Gerçekleştirildi

Azerbaycan Devleti tarafından Kahramanmaraş'ın Hayrullah Mahallesi’nde inşa edilen Haydar Aliyev İlkokulu’nun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Programa, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Emrullayev'in yanı sıra, Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve diğer protokol üyeleri de katıldı.

İl Müftüsü Kotan, açılış programında yaptığı dua ile açılışın hayırlı olmasını diledi.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verirken, Azerbaycan’ın katkılarından dolayı teşekkür etti.

Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Emrullayev ise 2 devlet 1 millet anlayışıyla okulun yapımını üstlendiklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de kardeş ülke Azerbaycan’a teşekkürlerini iletti.

Program, kurdele kesimi ve okulun dersliklerinin gezilmesiyle sona erdi.