Kahramanmaras'da Il Müftüsü Abdurrahman Kotan, şehit Mehmet Ali Horoz'un Ailesini Ziyaret Etti

il müftüsü abdurrahman kotan, şehit mehmet ali horoz'un ailesini ziyaret etti

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Şehit Mehmet Ali Horoz’un Ailesini Ziyaret Etti

Kahramanmaraşlı Şehit Mehmet Ali Horoz’un vasiyeti doğrultusunda, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın talimatlarıyla Nijerya’da inşa edilen su kuyusuna, şehidin adı verildi.

Yapımı tamamlanan su kuyusu, bölgedeki halkın su ihtiyacını karşılamak üzere hizmete açıldı.

Bu anlamlı projenin hayata geçmesi vesilesiyle, Kahramanmaraş İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdurrahman Kotan, Şehit Mehmet Ali Horoz’un ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Müftü Kotan, şehidin vasiyetinin yerine getirilmesinin manevi önemine dikkat çekerek aileye taziye dileklerini iletti ve teşekkürlerini sundu.

Şehit Mehmet Ali Horoz’un ailesi, oğullarının adının böylesine hayırlı bir projeyle yaşatılmasından büyük gurur duyduklarını belirterek Türkiye Diyanet Vakfı’na ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.