Kahramanmaras'da Il Müftüsü Abdurrahman Kotan'dan Onikişubat Ilçe Müftülüğüne Ziyaret

il müftüsü abdurrahman kotan'dan onikişubat ilçe müftülüğüne ziyaret

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'dan Onikişubat İlçe Müftülüğüne Ziyaret

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve İl Müftü Yardımcısı Songül Haktan Onikişubat İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte, öğrencilerle sohbet eden Müftü Kotan, dini eğitim ve sosyal etkinliklerin önemini vurguladı.

Kahvaltı etkinliğinin ardından Müftü Kotan, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) merkezini ve 4-6 yaş Kur'an kursunu ziyaret etti. Ziyaretler sırasında, kursların işleyişi hakkında Onikişubat Müftü Vekili Şeref Poyraz'dan bilgi aldı ve eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Müftü Kotan, çocukların dini eğitimine verilen önemin altını çizerek, bu tür kursların yaygınlaştırılması ve desteklenmesi gerektiğini belirtti.