Kahramanmaras'da Rahleden Sahneye Sahne Oyunu Metin Yazma Yarışması Yapıldı

rahleden sahneye sahne oyunu metin yazma yarışması yapıldı

Kur'an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin duyuşsal, bilişsel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkı sağlamak, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için hayatın içinde doğal bir öğrenme sürecinde nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak, tarih ve kültür bilincini artırmak amacıyla yarışma yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Demir’in başkanlığındaki değerlendirme komisyonunda; Vaiz Berk Çakır, Doktor Öğretim Üyesi Dr. Bülent Sayak, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Fatih Kaynar, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Ersoy Zeybek üye olarak yer aldığı yarışmacıların eserlerini değerlendirdi.

Rahleden Sahneye Sahne Oyunu Metin Yazma Yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan İlimiz Onikişubat ilçe müftülüğüne bağlı Mağralı camii İmam-Hatibi Ömer Faruk Türk birinci, Onikişubat ilçe müftülüğüne bağlı Ömer Nimet Küçükönder Kur'an kursu öğreticisi Rabia Alagöz ikinci, Türkoğlu ilçe müftülüğüne bağlı Hacı Mehmet Çullu Kur'an kursu öğreticisi İnci Yaman üçüncü oldu.

Hocalarımıza ve jüri üyelerimize teşekkür ederiz.