Kahramanmaraş İl Müftüsü, Yükseköğrenim Kız Yurdunda Öğrencilerle Buluştu

İl Müftüsü Kotan, TDV ZMMC Yükseköğrenim Kız Yurdunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi: Manevi Destek ve Başarı Dilekleri İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve İl Müftü Yardımcısı Songül Haktan, geçtiğimiz günlerde TDV ZMMC Yükseköğrenim Kız Yurdu'nda düzenlenen bir programla öğrencilerle bir araya geldi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen programda, öğrencilere manevi destek ve başarı dilekleri sunuldu. Yeni eğitim döneminin başlamasına kısa bir süre kala düzenlenen programda İl Müftüsü Kotan, öğrencilerle sohbet ederek deneyimlerini paylaştı.

Öğrencilerin eğitim hayatlarında karşılaşabilecekleri zorluklar ve manevi ihtiyaçlar üzerine konuşulurken, Müftü Kotan, "Sizlerin başarısı bizim için de büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Eğitim hayatınızda karşılaşacağınız her türlü zorluğun üstesinden gelmeniz için her zaman yanınızdayız" diyerek öğrencilere destek sözleri verdi.

İl Müftü Yardımcısı Songül Haktan ise programda öğrencilere manevi rehberlik ve destek vurgusu yaptı. Haktan, "Eğitim hayatınızda karşılaşabileceğiniz zorluklar karşısında maneviyatınızın önemini asla unutmayın.

Hayatınızda karşılaştığınız her durumda Allah'ın rahmetine sığınmak ve onun yolundan ayrılmamak için çaba gösterin" sözleriyle öğrencilere yol gösterdi.

Program, öğrencilerin Müftü Kotan ve Haktan'a yönelttiği sorularla devam etti. Öğrenciler, özellikle eğitim hayatında maneviyatın nasıl korunduğu, sosyal hayatın zorluklarıyla nasıl başa çıkılabileceği gibi konularda sorular sorarak ilgi ve meraklarını dile getirdiler.

TDV ZMMC Yükseköğrenim Kız Yurdu'nda düzenlenen bu anlamlı program, öğrencilerle dini liderler arasındaki bağları güçlendirerek yeni eğitim dönemine manevi bir destek ve motivasyon sağladı.