Karabük 27. Dönem Milletvekili Niyazi Güneş'ten Il Müftüsü Ali Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

karabük 27. dönem milletvekili niyazi güneş'ten il müftüsü ali erhun'a hayırlı olsun ziyareti

KARABÜK 27. DÖNEM MİLLETVEKİLİ NİYAZİ GÜNEŞ’TEN İL MÜFTÜSÜ ALİ ERHUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karabük 27. Dönem Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük İl Müftüsü olarak yeni görev yerine başlayan Müftü Ali Erhun’u makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Sıcak ve Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Vekil Güneş, Müftü Erhun’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Vekil Güneş’de ziyaret dolayısı ile Müftü Erhun’a teşekkür ederek, memnuniyetini ifade etti.