Karabük Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanından Il Müftüsü Ali Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı, Yeni İl Müftüsünü Ziyaret Etti: "Hayırlı Olsun" Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, yeni göreve başlayan İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret ederek yeni görevinin Karabük için hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret sırasında, Kılıç ve Erhun, Karabük'ün sosyal ve ekonomik yapısı hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kılıç, Erhun'a, esnaf ve sanatkarların dini ve sosyal hayatlarına dair önemli rol oynayacağını belirterek, "Esnaf ve sanatkarlar, Karabük'ün sosyal dokusunun önemli bir parçasıdır.

Sizlerin de bu dokuya katkı sağlayacağınıza inanıyoruz. Yeni göreviniz Karabük için hayırlı olsun" dedi. İl Müftüsü Erhun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kılıç'a teşekkür etti.

Erhun, "Karabük'ün değerli esnaf ve sanatkarlarının yanında olmak, onlarla birlikte çalışmak ve sorunlarına çözüm bulmak için her zaman hazırız.

Bu süreçte bize destek olacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti ve karşılıklı iyi dilekler ile sona erdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yeni göreve başlayan İl Müftüsü Ali Erhun ile işbirliğini sürdürmeyi ve Karabük'ün sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya devam etmeyi hedefliyor.