Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti

Karabük'te Basın ve Din Bir Araya Geldi: İl Müftüsü Ali Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti Karabük Haber Merkezi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aşar, yeni göreve başlayan Karabük İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret, basın ve din kurumları arasında iş birliği ve karşılıklı destek mesajları ile dolu geçti. Aşar, Erhun'u makamında sıcak bir şekilde karşılayarak yeni görevinde başarılar diledi.

"Karabük'te önemli bir misyon üstlenen Müftü Bey'e çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazırız" diyen Aşar, basın kuruluşlarının din görevlilerinin çalışmalarına ışık tutmak için önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Müftü Erhun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yapılacak hayır ve dini çalışmalarda basının desteğini görmek istiyoruz. Hep beraber güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Erhun, basın kuruluşlarının kamuoyunu bilgilendirmedeki rolünün önemine dikkat çekerek, din hizmetlerinin daha etkili bir şekilde yürütülmesi için basınla iş birliği yapmanın büyük önem taşıdığını belirtti.

Görüşmede, Karabük'te yürütülen dini faaliyetler, toplumun din hizmetlerinden daha fazla yararlanmasının yolları ve basının bu alandaki rolü gibi konular ele alındı.

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti ve iki kurum arasında karşılıklı anlayış ve iş birliği mesajlarını pekiştirdi.