Karabük Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi'nden Il Müftüsü Ali Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yeni İl Müftüsünü Ziyaret Etti Karabük'te eğitim ve maneviyatın önemli bir adresi olan Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni göreve başlayan İl Müftüsü Sayın Ali Erhun'u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Okul Müdiresi Şöhret Gül, Meslek Dersleri Öğretmeni Yunis Özgen ve Arzu Mece'den oluşan heyet, Cumhurbaşkanlığı'nın 10. 08. 2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik'ten Karabük'e atanan Sayın Ali Erhun'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında, okul ve müftülük arasındaki iş birliğinin daha da güçlendirilmesi ve eğitim alanında ortak projelerin hayata geçirilmesi konuları ele alındı.

Müftü Erhun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti. Karabük Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin, öğrencilerin dini ve ahlaki değerlerle donanmış, bilgili, becerikli ve iyi birer vatandaş olarak yetişmesine katkı sağlayan bir kurum olduğu belirtildi.

Okulun, yeni müftü ile birlikte eğitim ve maneviyat alanında daha da başarılı olacağı düşünülüyor.