Karabük'te Müftü Ali Erhun Kur'an Kursu öğreticileri Ile Toplantı Yaptı

müftü ali erhun kur'an kursu öğreticileri ile toplantı yaptı

MÜFTÜ ALİ ERHUN KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

İlimiz merkezinde görev yapan Yatılı Kur'an Kursu, Gündüzlü ve 4-6 Yaş Gurubu Kur'an Kurslarında görev yapan öğretici hocalarımızla, Müftülük Konferans Salonunda toplantı yapıldı. Toplantıya İl Müftüsü Ali Erhun, İl Müftü Yardımcısı Merve Yumlu ve Kurs Öğreticileri katıldı.

Toplantı gündemi okunduktan sonra konuşma yapan Müftü Erhun şunları söyledi: İlimizde eğitim-öğretim hizmetlerinde siz muhterem hocalarımızla birlikte görev yapacağımdan dolayı mutluluk duymaktayım. Karabük ilimiz din hizmetlerinde, özellikle hafızlık eğitiminde marka olmaya aday illerimiz arasında yer almaktadır. İhtiyaç odaklı Kurslarımızda okuyan yetişkin kadın-erkek kursiyerlerimizle birlikte, okul öncesi çocuklarımıza hitap eden 4-6 yaş grubu kurslarımızda çocuklarımızın ve neslimizin inşaasında önemli hizmetler verilmektedir. Rabbim hizmetlerinizi artırsın, Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.