Karabük'te Sabah Namazı Buluşmasıyla Manevi Şölen

Karabük'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Sabah Namazı Buluşmasıyla Manevi Birlik Yaşandı Karabük'te, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen Sabah Namazı Buluşması, 100.

Yıl Pazaryeri Camii'nde kalabalık bir cemaatle gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Ekrem Akmanşen'in de katıldığı program, manevi bir atmosferle başladı.

Sabah namazına öncülük eden Akmanşen, namaz öncesi yaptığı konuşmada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemine değinerek, camilerin toplum hayatındaki yerini ve önemini vurguladı.

"Camilerimiz, sadece ibadet mekanları değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin merkezi. Din görevlileri ise toplumu aydınlatan, manevi rehberlik sağlayan ve insanları hakka ve doğruya yönlendiren önemli bireylerdir.

" diyen Akmanşen, bu haftanın, camilerimize ve din görevlilerimize olan saygımızı ve minnet duygumuzu bir kez daha hatırlama fırsatı sunduğunu belirtti.

Namaz öncesi okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve zikir, tesbihat, cemaati manevi bir havaya bürüdü. Akmanşen'in yaptığı dua ile dua eden kalpler, Allah'a olan bağlılıklarını hissettiler.

Programın sonunda vatandaşlara ikramlar sunuldu. Herkesin birbirleriyle sohbet ettiği ve kaynaştığı bu güzel etkinlik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayan ve manevi birlik duygusunu pekiştiren bir atmosfer yarattı.

Sabah Namazı Buluşması, sadece ibadet etme fırsatı vermekle kalmadı, aynı zamanda camilerin birlik ve beraberlik için bir araya getirme gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu buluşmanın, katılımcılar üzerinde kalıcı bir etki bıraktığı ve toplumun manevi değerlerine olan bağlılığını güçlendirdiği düşünülüyor.