Karaman'da 2024 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Görevliler Arası Hadis-i şerif Ezberleme Yarışması Devam Ediyor.

2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde görevliler arası hadis-i şerif ezberleme yarışması devam ediyor.

Daha önce ilçe genelinde ardından il genelinde yapılan yarışmanın bölge aşaması gerçekleştirildi.

Online düzenlenen Hadis-i Şerif Ezberleme 3. Bölge Yarışması’na ilimizi temsilen Eminler Köyü Camii İmam-Hatibi Fatih GİLİK katıldı. Karaman İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ’ün açış konuşmalarının ardından başlayan yarışmada İlimizden jüri olarak KMÜ İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Hüseyin Selman ALTIN ile diğer illerden jüriler ve gözetmenler görev aldı.

Komisyonun değerlendirmeleri neticesinde Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında Bölge birinciliğini Karaman Merkez’den İmam-Hatip Fatih GİLİK elde edip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Hocamızı tebrik eder, 04 Eylül 2024 Çarşamba günü Düzce İlinde gerçekleştirilecek olan Türkiye finalinde başarılar dileriz.