Kars'ta 7-10 Yaş Grubu Kur'an Kursumuz Başlıyor...

Küçük Yürekler İçin Kur'an Yolculuğu Başlıyor! **İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi'nde, 7-10 yaş arası çocuklarımız için düzenlenecek Kur'an kursu 14 Ekim 2024 Pazartesi günü başlıyor!** Bu özel program, minik yüreklere Kur'an-ı Kerim'in güzelliklerini ve manevi değerlerini aşılamayı amaçlıyor.

Pazartesi-Perşembe günleri, 14:30-16:30 saatleri arasında gerçekleşecek derslerde, çocuklarımız deneyimli eğitmenler eşliğinde Kur'an-ı Kerim öğrenme ve anlamanın keyfini çıkaracaklar.

**Kursumuzun en önemli özelliklerinden biri de sınırlı kontenjan olması!** Bu nedenle, değerli velilerimizi kayıtlarını en kısa sürede yaptırmaya davet ediyoruz.

Kayıt için İl Müftülüğü'ne (Telefon: 0474 212 69 15) ulaşabilir, çocuklarınızın Kur'an yolculuğuna eşlik edebilirsiniz. **Çocuklarımızın dini bilgilerini pekiştirme, manevi gelişimlerini destekleme ve Kur'an-ı Kerim'in güzelliklerine tanık olmalarını sağlamak için bu özel fırsatı kaçırmayın!** **Unutmayın, Kur'an öğrenmek, hayat boyu sürecek bir zenginliktir.

**.