Kastamonu'da Il Müftülüğünde "en Iyi Narkotik Polisi Anne" Semineri

il müftülüğünde "en iyi narkotik polisi anne" semineri

İl Müftülüğünde En iyi Narkotik Polisi Anne Semineri

İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek, anne bilincini ve duyarlılığını artırmak amacıyla başlatılan En iyi Narkotik Polisi Anne projesi kapsamında, İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından organize edilerek İl Müftülüğü bünyesinde çalışan bayan personele yönelik seminer düzenlendi.
Seminere; İl Müftüsü Bekir Derin, şube müdürleri, Bayan vaizler, Kız Kur’an kursu öğreticileri ile dairede görevli bayan personel katıldı.

Seminer sunumunu Kastamonu Emniyeti, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polis Memuru Ahmet Şahan tarafından yapıldı.

İl Müftüsü Derin, Polis Memuru Ahmet Şahan‘a kitap hediye ederek seminerdeki sunumlarından dolayı teşekkür etti.