Kastamonu Il Müftülüğü Adrb'den "cami-kadın Buluşması" Etkinliği

Kastamonu'da Din Görevlileri Haftası'nda Kadınlarla Özel Bir Buluşma Kastamonu İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), "Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

"Cami-Kadın Buluşması" adı altında gerçekleştirilen etkinlik, Topçuoğlu Camisi'nde hem manevi bir atmosfer sunarken hem de kadınların bir araya gelerek hoş sohbet etmelerine olanak sağladı.

Etkinliğe, İl Müftü Yardımcısı Nagihan Kocadağ, İl Müftüsü Bekir Derin'in eşi Ayşe Derin hanımefendi, ADRB Koordinatörü Sultan Saraçoğlu, ADRB Vaizi Birgül Gülveren, İl Vaizi Asuman Ünal Özcan, Kastamonu Diyanet Gençlik Koordinatörü Fatma Melek Karabulut, Kastamonu Gençlik Ekibi ve Din görevlilerinin eşleri katıldı.

Cami buluşmasının ardından Diyanet Gençlik Merkezi'nde yapılan ikramlar ve samimi sohbetler programın devamında keyifli bir atmosfer yarattı.

Etkinliğe katılan İl Müftü Yardımcısı Nagihan Kocadağ, katkı sunan tüm hanımefendilere, ev sahipliği yapan Diyanet Gençlik Ekibi'ne ve davete icabet eden misafirlere teşekkürlerini iletti.

"Cami-Kadın Buluşması", din görevlileri ve eşleri arasında kaynaşmayı sağlarken, kadınların da dini konular hakkında görüşlerini paylaşabilecekleri ve birbirleriyle iletişim kurabilecekleri bir platform oluşturdu.

Bu özel buluşmanın, Din Görevlileri Haftası'nda gerçekleştirilmesi, din görevlilerinin aileleriyle birlikte toplumsal hayata olan katkılarına dikkat çekmeyi amaçladı.

Etkinliğin, kadınların sosyalleşmelerine ve birbirleriyle bağlarını güçlendirmelerine de katkı sağladığı gözlendi.