Kayseri'de Il Müftümüz Ayvaz Felahiye Ilçesini Ziyaret Etti

İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Felahiye'de Personeli ve İlçeyi Yakından Tanıdı Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, personeli ve ilçeleri yakından tanıma amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Felahiye İlçesi'ne gitti.

İlçe Müftülüğü'nü ziyaret eden Ayvaz, burada aylık mutat personel toplantısına katılarak çalışanlarla bir araya geldi. Toplantıda İl Müftüsü Ayvaz, Felahiye İlçe Müftülüğü personeline gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı teşekkür etti.

Ayvaz, "Sizler, milletimizin manevi huzurunu sağlayan, dini ve ahlaki değerlerin yaşatılmasına katkı sağlayan önemli bir görevi üstleniyor, toplumumuzun dini bilgi ve eğitimiyle ilgili önemli bir rol oynuyorsunuz.

" dedi. Ayvaz ayrıca, personelinin Felahiye ilçesinin manevi ve sosyal hayatına katkı sağlayan çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirtti.

Felahiye'nin dini ve kültürel zenginliğine vurgu yapan Ayvaz, "Bu ilçenin güzelliklerini ve insanlarını yakından tanımaktan mutluluk duydum. Sizlerle birlikte çalışmak, fikir alışverişinde bulunmak benim için büyük bir onur.

" şeklinde konuştu. Toplantının ardından Ayvaz, Felahiye İlçe Müftülüğü'nün faaliyetlerini yerinde inceledi. Ayrıca ilçede bulunan camileri ve diğer dini mekanları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

İl Müftüsü Ayvaz'ın Felahiye ziyaretinin, hem personelinin moralini yükselttiği hem de ilçe halkı ile iletişim kurma fırsatı sağladığı gözlendi.