Kayseri'de Yahyalı Kaymakamı Kaya'dan Il Müftümüz Ayvaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri'de Görev Değişimi: Yahyalı Kaymakamı Ayvaz'a Destek Ziyareti Kayseri'nin Yahyalı ilçesinin Kaymakamı Mehmet Kaya, yeni göreve başlayan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında iki yetkili, yakın zamanda yürürlüğe girecek yeni projeler ve gelecek dönemde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Kaya, Ayvaz'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Yahyalı Kaymakamlığı olarak İl Müftülüğüne her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Kaya, özellikle Yahyalı'da yürütülen dini faaliyetler ve toplumun din hizmetlerine olan ihtiyacı konusunda Ayvaz ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Ayvaz ise, Kaya'ya Kayseri'de yürütülen din hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ayvaz, özellikle genç nesillerin dini eğitimi, cemaatin ihtiyaçlarına cevap verecek projeler ve sosyal sorumluluk projeleri gibi konulara odaklanacaklarını ifade etti.

Ayvaz ayrıca, Yahyalı Kaymakamlığı ile yakın işbirliği içerisinde çalışarak, ilçenin dini ve sosyal hayatına hizmet etmek istediklerini vurguladı.

Bu ziyaret, iki kurum arasındaki işbirliğinin ve karşılıklı iletişimin önemini bir kez daha gösterdi. Kaymakam Kaya ve İl Müftüsü Ayvaz'ın ortak hedefleri, Kayseri'nin dini ve sosyal hayatını daha da güçlendirmek ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek olarak öne çıktı.