Kirikkale'de Il Müftümüz Mustafa Topal'dan Kamp Yapan öğrencilere Anlamlı Ziyaret

il müftümüz mustafa topal'dan kamp yapan öğrencilere anlamlı ziyaret

İl Müftüsü Mustafa TOPAL, “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında Elmadağ İlçe Müftülüğü tarafından Kırıkkale’ye bağlı Irmak Kasabasında düzenlenen kamp programını ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl/ilçe Müftülükleri koordinesinde öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla Yaz Kur’an Kursu erkek öğrencilere yönelik “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında Elmadağ İlçe Müftülüğü tarafından Kırıkkale’ye bağlı Irmak Kasabasında kamp programı düzenlendi.

Elmadağ İlçe Müftülüğü’ne bağlı farklı camilerde Yaz Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerin katıldığı kampı ziyaret eden Müftümüz Mustafa Topal öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette Kırıkkale İl Müftü Yardımcısı Metin Arcaklıoğlu, Elmadağ İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen ve Elmadağ İlçe Müftülüğü’nde görevli personeller de hazır bulundu.