Kirikkale'de Kırıkkale Il Müftülüğü Mevlidi Nebi Haftasına Hazırlanıyor

kırıkkale il müftülüğü mevlidi nebi haftasına hazırlanıyor

İl Müftüsü Mustafa Topal, 2024 Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Din Görevlileri ile istişare toplantısı düzenledi. Toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Müftüsü ile beraber, Din Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Mustafa Anaç ve Din Görevlileri katıldılar. İl Müftüsü Mustafa Topal, 14 Eylül Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gecenin Mevlid kandili olduğunu; bu sene Mevlidi Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” olarak belirlendiğini hatırlattı. Hafta boyunca bu konuda İl Müftülüğü olarak her kesime yönelik konferans, seminer, ziyaret gibi çeşitli programlar planlandığını ifade etti. Müftü Topal “Tema doğrultusunda Mevlidi Nebi’nin heyecanının, bereketinin, halkımız ve görevlilerimiz için en güçlü bir şekilde hissettirilmesini netice veren bir hafta geçirmeyi ümit ediyoruz” dedi. Toplantı katılımcılar arasında fikir alışverişinde bulunulmasının akabinde sona erdi. İl Müftüsü Topal toplantıya katılımlarından dolayı din Görevlilerine teşekkür etti.