Kocaeli Artvin, Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti

Kocaeli Artvin, Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu İl Müftüsünü Ziyaret Etti: Kestane Festivali Davetinde Birlik ve Dayanışma Vurgusu Kocaeli Artvin, Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkanı Gökhan Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu sıcak bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Federasyon üyeleri, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nu makamında ziyaret ederek, çalışmalarını ve yürüttükleri faaliyetleri hakkında detaylı bilgi paylaştılar.

Ziyarette, Kocaeli Artvin, Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu'nun toplumsal hayatta önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan Atılgan, derneğin kültür, sanat ve sosyal faaliyetleri aracılığıyla hem Artvin ve Batum kültürünün yaşatılmasına hem de toplumda birlik ve dayanışmanın pekiştirilmesine katkıda bulunduğunu belirtti.

Dernek yöneticileri, İl Müftüsü Sönmezoğlu'nu her yıl geleneksel olarak Gölcük Hamidiye'de düzenlenen "Kestane Festivaline" davet etti. Bu etkinliğin, bölgenin kültürel mirasını ve geleneklerini yaşatmak, insanları bir araya getirerek kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlendiğini ifade ettiler.

Ziyaret esnasında samimi bir sohbet ortamı oluştu. İl Müftüsü Sönmezoğlu, Kocaeli Artvin, Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu'nun faaliyetlerini ve toplumsal hayata olan katkılarını takdir etti.

Derneğin, hem kültürel değerlerin yaşatılması hem de sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Sönmezoğlu, Kestane Festivali daveti için teşekkürlerini ileterek, festivale katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu etkinliğin, bölge halkı arasında birlik ve beraberliği pekiştirerek, kültür ve geleneklerin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Kocaeli Artvin, Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu'nun bu ziyaret ile toplumsal hayattaki etkin rolünü bir kez daha gözler önüne sermesi, birlik ve dayanışmanın önemini vurgulaması, kültürel değerlerin korunması ve yaşatılması için gösterdiği çaba takdirle karşılandı.