Kocaeli İl Müftüsü, Emekli İmam-Hatibe Veda Etti

Kocaeli İl Müftüsü, Emekli İmam-Hatibe Veda Etti

Başiskele'nin Sevilen İmam-Hatibi Remzi Demir'e Veda: İl Müftüsü de Cenazede Bulundu Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde uzun yıllar görev yapan ve herkes tarafından sevilen Emekli İmam-Hatibi Remzi Demir, hayatını kaybetti.

Demir'in cenazesi, Başiskele Vezirciftligi Mahallesi Ulu Camii'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenaze törenine, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU başta olmak üzere, İzmit İlçe Müftüsü Mehmet Reşat ŞAVLI, Başiskele İlçe Müftüsü Aşur AKYOL, İlçe Başvaizi Muhammet YILDIZ ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

Demir'in ailesini ve sevenlerini yalnız bırakmayan İl Müftüsü SÖNMEZOĞLU, merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Uzun yıllar Başiskele Ulu Camii'nde görev yapan Remzi Demir, samimi kişiliği ve ibadete olan bağlılığı ile biliniyordu. Cemaat tarafından sevilen Demir, her zaman yardımsever ve güler yüzlü tavrıyla çevresine örnek olmuştu.

Emekli olduktan sonra da dini hayatına devam eden Demir, maneviyatını çevresine yaymaya devam ediyordu. Demir'in vefatı, Başiskele halkı ve Kocaeli'nin din görevlileri arasında derin bir üzüntü yarattı.

Cenaze törenine katılanlar, Demir'in hatırasını yaşatma sözü vererek, merhuma dualar ettiler.