Konya Il Müftüsü Prof. Dr. Ali öge Antalya Demre Ilçe Müftülüğünce Düzenlenen Programda Konferans Verdi

konya il müftüsü prof. dr. ali öge antalya demre ilçe müftülüğünce düzenlenen programda konferans verdi

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Demre İlçe Müftülüğü’nce organize edilen proğramda “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans verdi.

Demre halkının yoğun ilgi gösterdiği proğrama Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, Kaş İlçe Müftsü Turgut Topaloğlu, Finike İlçe Müftüsü Hasan Kırıkan, Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans Antalya İl Müftüsü Yalçınkaya’nın dua etmesinin ardından plaket takdimi ile sona erdi.