Kütahya'da TDV Kadın Kolları Bürosu Açıldı

TDV Kütahya Kadın Kolları, İyilik Atölyeleriyle Hayata Dokunuyor! Kütahya'da yardımseverlik ve dayanışmanın yeni adresi açıldı! Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kütahya Şubesi Kadın Kolları, hayır faaliyetlerini daha da etkin bir şekilde yürütmek amacıyla yeni bir büro açtı.

Dikiş ve mutfak atölyelerinin yer aldığı bu özel alanda, TDV kadın gönüllüleri ihtiyaç sahiplerine uzanan ellerini daha da güçlendirecek.

Açılış törenine, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı Doç. Dr. Burhan İşliyen'in yanı sıra İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleri katıldı.

Törenin coşkusunda, dört yıldır kesintisiz bir şekilde hizmet veren TDV Kütahya Kadın Kolları'nın yeni bürosu ve iyilik atölyelerinin hayırlara vesile olması temennisi dile getirildi.

Açılışta, TDV kadın gönüllülerinin ellerinden çıkan ürünlerle düzenlenecek hayır çarşıları ve ihtiyaç sahiplerine sunulacak destekler hakkında bilgiler paylaşıldı.

**Dikiş ve Mutfak Atölyeleriyle Hayata Dokunmak** Yeni büro içerisinde yer alan dikiş ve mutfak atölyeleri, kadınların el becerilerini geliştirerek kendilerine ekonomik katkı sağlamalarını ve aynı zamanda hayır işlerinde etkin rol almalarını hedefliyor.

Atölyelerde üretilen ürünler, hayır çarşılarında satışa sunularak elde edilen gelirin tamamı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu sayede, kadınların hem kendilerine hem de toplumun ihtiyaç sahiplerine dokunmaları sağlanacak.

**Destek Elleri Bir Araya Geldi** TDV Kütahya Kadın Kolları bürosunun açılışı, yardımseverlik ve dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterdi.

Açılışa katılan tüm yetkililer ve gönüllüler, bu anlamlı projeyi destekleyerek, ihtiyaç sahiplerine umut ışığı olmanın önemini vurguladı.

TDV Kütahya Kadın Kolları bürosunun, hayırseverlik ve dayanışma ruhunu yayarak, toplumun her kesimine dokunan bir merkez olmasını temenni ediyoruz.