Kütahya Dini İhtisas Merkezi'nde Bilgi Yarışması Heyecanı

Dini İhtisas Merkezinde Heyecan Dolu Bilgi Yarışması Bozüyük Dini İhtisas Merkezinde, akademi eğitimi gören kursiyerlerin bilgi birikimlerini sergiledikleri ve heyecanlı anlara sahne olan bir "Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Etkinliğe, kursiyerlerin büyük bir ilgi göstermesi ve rekabetin kızışması, salonu adeta bir coşkuyla doldurdu. Yarışma, kursiyerlerin aldıkları mesleki eğitim ve genel kültür konularını kapsayan sorularla gerçekleştirildi.

Her sınıftan iki kursiyerin temsil ettiği yarışmada, bilgi ve zekâ mücadelesi son derece heyecanlı geçti. Sınav öncesi gerginlik ve heyecan, yarışmanın başlamasıyla birlikte yerini yoğun bir odaklanmaya ve mücadeleye bıraktı.

Soruların zorluğuna rağmen kursiyerler, aldıkları eğitimin meyvelerini göstererek, bilgilerini ve yeteneklerini ortaya koydular. Yarışma sonunda, altı sınıf arasından dereceye giren ilk üç sınıf belirlendi.

Dereceye giren kursiyerler, bilgi ve özverilerinin ödüllendirilmesi ve başarılarının kutlanması amacıyla hediyelerle ödüllendirildi. Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer ÖLMEZ de yarışmayı yakından takip etti ve kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Müftü ÖLMEZ, yarışmanın kursiyerler için hem eğlenceli ve heyecanlı bir deneyim, hem de bildiklerini pekiştirmek ve yeni bilgiler edinmek için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Etkinlik, kursiyerlerin heyecanı, rekabeti ve başarıları ile dolu unutulmaz bir gün olarak tarihe geçti. Dini İhtisas Merkezi yönetimi, kursiyerlerin bilgi birikimlerini geliştirmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinlikleri gelecekte de devam ettirmeyi hedefliyor.