Kütahya Il Müftüsü Dr. Irfan Açık Diyanet Tv'ye Konuk Oldu

Cumaya Doğru'da Bu Hafta: Hz. Peygamber'in (sav) Örnek Kişiliği Mercek Altında Diyanet TV ekranlarının sevilen programlarından "Cumaya Doğru", bu hafta da izleyicilerine unutulmaz bir program sunuyor.

Prof. Dr. Fatih Koca'nın sunumuyla her Perşembe akşamı saat 21. 30'da evlere konuk olan programın 19 Eylül 2024 tarihli konuğu, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık oldu.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Müftü Açık, İslam dininin temel direklerinden biri olan "Üsve-i Hasene Olarak Hz. Peygamber (sav)" konusunu derinlemesine ele aldı.

Hz. Peygamber'in (sav) hayatından örnekler, hadis-i şerifler ve Kur'an ayetleri ışığında, izleyicilere Peygamber Efendimiz'in (sav) örnek kişiliği ve Müslümanlar için bir rehber niteliğindeki hayatı anlatıldı.

Program boyunca, Hz. Peygamber'in (sav) insanlara karşı olan merhameti, adaleti, dürüstlüğü, sabrı ve fedakarlığı gibi sayısız erdeminin önemi vurgulandı.

Ayrıca, Müftü Açık, Peygamber Efendimiz'in (sav) hayatının sadece Müslümanlar için değil, tüm insanlık için bir örnek olduğunu ve onun öğütlerinin bugün de geçerliliğini koruduğunu ifade etti.

"Cumaya Doğru" programı, bu hafta da Hz. Peygamber'in (sav) hayatını ve öğretilerini daha yakından tanımak isteyen izleyiciler için anlamlı bir sohbete ev sahipliği yaparak, İslam dininin değerlerini ve Peygamber Efendimiz'in (sav) örnek kişiliğini bir kez daha hatırlatıyor.