Kuveyt Türk, Karabük Müftüsü'nü Ziyaret Etti

Kuveyt Türk, Karabük Müftüsü'nü Ziyaret Etti

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Karabük İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti Karabük'te faaliyet gösteren Kuveyt Türk Katılım Bankası A. Ş. , yeni göreve başlayan İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Banka Şube Müdürü Tamer Yardım, Cumhurbaşkanlığı'nın 10. 08. 2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik'ten Karabük'e atanan Müftü Erhun'u tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede, ikili ilişkiler ve Karabük'teki sosyal hayata dair konular ele alındı. Müftü Erhun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın Karabük'teki faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine olan desteğini vurguladı.

Görüşmenin sonunda, karşılıklı iyi dileklerin ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi. Kuveyt Türk Katılım Bankası, Karabük'te vatandaşlara sunduğu finansal hizmetlerin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleriyle de bölge halkının yanında yer almayı hedefliyor.

Banka, gelecek dönemde de Karabük'teki sivil toplum kuruluşları ve resmi kurumlarla iş birliği yaparak, şehrin kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.